Examen visual complet

Examen visual complet

fondo de ojo

Un examen visual a l'Òptica Pardo comença per escoltar les queixes i problemes visuals del pacient, per així poder adaptar l'exploració visual segons les seves necessitats. A continuació, realitzem una minuciosa presa de l'agudesa visual per acabar determinant la seva millor correcció i analitzant sempre totes les parts anatòmiques de l'ull des de la pel·lícula llacrimal fins a la retina.

 

ENS RECOLZEM AMB LA TECONOLOGIA MÉS AVANÇADA
  • TONÒMETRE: mitjançant l'aplicació d'una petita font d'aire calculem la pressió intraocular. Aquesta mesura és molt important per detectar el glaucoma
  • BIOMICROSCOPI: amb aquest microscopi observeu la superfície ocular. Ens ajuda a detectar l'ull sec i l'adaptació de lents de contacte, així com qualsevol anomalia a la part anterior de l'ull.
  • QUERATÒMETRE: ens serveix per mesurar els radis corneals, obtinguent paràmetres esencials per l'adaptació de lents de contacte aixó com detectar degeneracions corneals
  • RETINÒGRAF: amb aquest instrument realitzem una fotografia de la retina de manera no invasiva. Amb el suport d'un oftalmòleg, podem detectar si hi ha alguna patologia asociada.