Prevenció i seguiment del Glaucoma 

A Optica Pardo, estem compromesos amb la prevenció i el tractament del glaucoma, una malaltia ocular progressiva que pot conduir a la pèrdua irreversible de la visió. El control de la pressió intraocular i la mesura de l'angle iridocorneal són procediments essencials per a la detecció precoç i la prevenció del glaucoma.

Què és el Glaucoma?

El glaucoma és una malaltia ocular crònica que afecta el nervi òptic, provocant danys progressius i irreversibles. Una de les principals causes del glaucoma és l'augment de la pressió intraocular, que pot danyar el nervi òptic i provocar la pèrdua de la visió. La detecció precoç i el tractament adequat són crucials per prevenir la progressió del glaucoma i minimitzar el risc de pèrdua de la visió.

 

Control de la Pressió Intraocular:

El control de la pressió intraocular és una part important de l'avaluació del risc de glaucoma. Mitjançant proves no invasives, com la tonometria, mesurem la pressió dins de l'ull i identifiquem qualsevol augment que pugui indicar un risc elevat de glaucoma.

Mesura de l'Angle Iridocorneal:

La mesura de l'angle iridocorneal és una altra prova clau per a la detecció del glaucoma. Avaluem l'angle entre l'iris i la còrnia de l'ull, ja que un angle estret pot indicar un augment del risc de glaucoma de tancament d'angle, una forma aguda de la malaltia.

Prevenció i Tractament del Glaucoma:

En cas de sospita de glaucoma, sempre derivem a l'oftalmòleg perquè en faci el diagnòstic corresponent. El nostre informe inclourà les mesures del gruix corneal, de l'angle iridocorneal i la pressió intraocular mesurada i compensada.  

 

Posa't en contacte amb nosaltres avui mateix per programar una prova de glaucoma personalitzada. La detecció precoç i la prevenció del glaucoma són claus per mantenir la teva salut ocular i la teva visió a llarg termini.