Plaça de la Llibertat, 8     Telf. 972 98 54 76     Telf. 640 873 821

tienda1
tienda2

A l'Òptica Pardo estem al teu costat des de 1952 per cuidar la teva salut visual. Posem a la teva disposició el Centre d'Òptica i Optometria més avançat en recursos i tecnologia, amb professionals experimentats amb alt acadèmic (Master en Optometria Clínica) i uns instruments de vanguarda per avaluar, detectar i solucionar amb èxit els problemes relacionats amb la teva visió. 

Nuestras marcas

bolon
mk
mrboho
emporioarmani
mauigim
rayban
BaushLomb
Reebok
timberland
adidas
alcon
alexander
ANALOCKING_LOGO
blauer
calvin-klein
coopervision
diesel
dutz
henryqueen
just-cavalli
kypers
lamborghini-tonino
logo-look-the-concept-factory
lola
Montblanc

Lo que opinan nuestros clientes

Gran atenció i professionalitat! Tenen moltíssima varietat d' ulleres que s'adapten a tot tipus de fisonomies i amb molta calitat preu! Recomanació 100%
El tracte ha estat magnífic, vaig fer diverses preguntes i totes se’m van respondre molt bé i de manera entenedora. La qualitat del producte comprat és fantàstica i se’ns dubte ho recomanaré! En uns mesos faré la teràpia visual amb ells i de ben segur que anirà genial!
Vaig anar a l'òptica Pardo per revisar la vista. Estic molt contenta del tracte i l'atenció que vaig rebre. Molt professionals! Un cop fet el diagnòstic, també vaig comprar allà mateix les ulleres i em van atendre molt bé. Tenen molts models per escollir. Molt recomanable!