T'has adonat alguna vegada que les persones al teu voltant semblen parlar massa baix? Quan agafes el telèfon, t'és difícil seguir una conversa? Has pensat alguna vegada que molestes a la gent que t'envolta perquè diuen que parles molt alt o posen la televisió o la ràdio a un volum excessiu?

Si has experimentat alguna d'aquestes situacions, potser tens un problema auditiu. Però no t'amoïnis... Podem ajudar-te. Posa't en contacte amb nosaltres per concertar una cita.

Com escoltem? Què és un problema auditiu?

El procés auditiu és fascinant i essencial per a la nostra comunicació i percepció del món que ens envolta. L'oïda humana és un sistema complex que captura i processa les ones sonores, transformant-les en senyals que el nostre cervell interpreta com a sons. Un problema auditiu, d'altra banda, es refereix a qualsevol alteració en aquest procés, que pot afectar la capacitat d'una persona per escoltar correctament. Aquests problemes poden variar des de la pèrdua auditiva parcial fins a la sordesa total, i poden tenir diverses causes, com ara lesions, infeccions, exposició a sorolls forts o factors genètics. Identificar i abordar a temps els problemes auditius és crucial per garantir una vida plena i una comunicació efectiva.

En aquest vídeo t'expliquem com es processa el senyal acústic i com escoltem els sons, així com en què consisteixen els problemes auditius.

Solucions per a la pèrdua auditiva

Oticon Medical Solutions:

  • Qualitat de so superior a altres audífons
  • Enfoc automàtic en l'expressió per millorar l'enteniment
  • Millora l'audició en ambients sorollosos
  • Sense piles: totalment recarregable

Disfruta d'una audició natural amb Oticon. Posa't en contacte amb nosaltres per concertar una cita.