Avís legal

1. Identificació del prestador de serveis:

En compliment amb el deure d'informació general que, recollit a l'article 10 de la Llei 34/2002, de 11 de Juliol, de Serveis de la Societat de la Informació i de Comerç Electrònic, han d'oferir els prestadors de serveis de la societat de informació, a continuació es faciliten les següents dades:

Òptica Pardo, és el titular del portal www.opticapardo.cat (en endavant el Portal i / o la Botiga), i el posa a disposició dels usuaris d'Internet, amb la finalitat de proporcionar informació sobre els productes i ofertes, així com permetre l'adquisició dels productes oferts per Òptica Pardo a través del mateix.

Als efectes anteriors, s'informa a continuació de les dades identificatives i del contracte del prestador de serveis que opera a través del Portal:

  • Raó Social: Òptica Pardo
  • Nom Fiscal: Marta Pardo Comas
  • Activitat: Comerç al detall d'òptica
  • D.N.I: 78002319G
  • Direcció: Plaça de la Llibertat, 8, 17100 La Bisbal d’Empordà. Girona
  • Email: pardo@opticapardo.cat
  • Telèfon: 972985476. Dilluns a Divendres: 10:00 a 13:00 i de 17:00 a 19:00.

2. Diversos:

  1. Òptica Pardo, utilitza cookies que es quedaran emmagatzemades a l'ordinador. Les cookies són petits arxius que el nostre ordinador envia al seu, però que no ens proporcionen informació ni sobre el seu nom, ni sobre qualsevol dada de caràcter personal seu. Quan l'usuari es trobi navegant per les pàgines web de Òptica Pardo, el servidor on es troba allotjada reconeix automàticament l'adreça IP del seu ordinador, el dia i l'hora en què comença la visita, en què abandona la visita, així com informació sobre les diferents seccions consultades. Cal que el servidor conegui aquestes dades per poder comunicar-se i enviar-li la petició realitzada i que a través del navegador es pugui veure a la pantalla.
  2. Òptica Pardo, podrà modificar, sense previ avís, la informació continguda al seu lloc web, així com la seva configuració i presentació.
  3. Òptica Pardo, no es fa responsable de l'incompliment de qualsevol norma aplicable en què pugui incórrer l'usuari en el seu accés al lloc web i / o en l'ús de les informacions contingudes en el mateix.

--------- Òptica Pardo ----------